Analiză de mass-media, mai ușor decât crezi!

article illustration

Îți aducem partea a doua a serialului nostru de tutoriale, în care vrem să îți arătăm câteva trucuri prin care puteți crește eficiența utilizării sistemului nostru Neticle.

Știm exact că descoperirea informațiilor relevante din mulțimea aparițiilor din media poate fi câteodată un proces foarte lung și greu. În acest episod vrem să îți povestim cum poate simplifica Neticle munca ta zilnică de analist prin procesele sale de analiză optimizate și ușor de utilizate.

Interfață prietenoasă și ușoară de înțeles

Press illustration

Pentru ca tu să ajungi cât mai repede de la ideea unei analize până la un raport realizat în baza unor informații relevante pentru tine și obținute în câteva momente, am încercat să construim interfața de pornire astfel încât să poți accesa totul la un singur clic. Filtrare, căutare, setare de rapoarte? Nu există elemente de meniu interconectate, poți accesa fiecare funcție importantă printr-un singur click.

Setări de rapoarte personalizabile

Press illustration

În ce mod se discută despre marca ta pe internet? În ce context este menționată marca ta de către utilizatorii de social media? Care sunt sentimentele clienților legate de produsele tale? Dar legate de cele ale concurenței? Poți primi răspunsul actual în mod instant la aceste întrebări dar și la multe altele, dacă fixezi în setări rapoartele tale. Și aceste setări pot fi accesate prin câteva click-uri.

Administrare simplă a analizelor

Press illustration

Dacă dorești să analizezi doar un grup mai restrâns al menționărilor tale, de exemplu dacă dorești să dai un boost strategiei tale de social media, ai posibilitatea de a îngusta focusul și de a te concentra doar pe câte un canal de media. Te interesează doar un anumit interval de timp? Și acest lucru poate fi rezolvat. Vrei să știi care sunt criticile formulate la adresa brandului tău în spațiul online, pentru a corecta anumite aspecte? Superb, deoarece poți filtra direct pe menționări negative. Dacă ai găsit combinația ideală de filtrare, salvează-l pentru a-l putea accesa direct data viitoare.

Întreabă și Neticle îți va răspunde!

Press illustration

Ai o întrebare precisă, dar nu știi care grafic îți va da răspunsul? Sau nu ai timp să-l cauți? Nici o problemă! Dacă întrebi direct în bara de căutare despre un lucru care te interesează, vei primi imediat răspunsul sub forma unui raport relevant. ”Cum sunt percepuți concurenții mei?”, ”Unde s-a vorbit despre mine cel mai mult?” – poți afla răspunsul în doar câteva secunde.

Procesele noastre optimizate sunt detailate aici:

Press illustration
Dacă ai întrebări legate de sfaturile de mai sus, nu ezita să ne contactezi!
Încearcă și tu!

Do you have a story, article or research about branding and social listening? Be our guest writer! How? Just download our guide here, write us and we'll publish your article.