Sala de lectură neticle

Aflați despre proiectele noastre cele mai interesante prin tutoriale și studii de caz! Prin următoarele analize veți vedea cum puteți obține insight-uri utile din volume mari de date cu ajutorul sistemului Neticle - chiar și în câteva minute.

Grafikon a mobilgyártók megítéléséről
Studiu de caz RO
Analiză cu privire la aprecierea producătorilor de telefoane mobile

Aflați opiniile utilizatorilor de internet despre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicații din România. Prin următoarele analize veți vedea cum puteți obține insight-uri utile din volume mari de date cu ajutorul sistemului Neticle - chiar și în câteva minute.

Grafikon
Studiu EN
Studiu de caz despre sectorul bancar

În studiul de caz privind sectorul bancar, puteți citi despre modul în care am răspuns la trei probleme ale unuia dintre clienții noștri din sectorul financiar din Ungaria. Am arătat modul în care pot da răspuns rapid la întrebările și problemele ivite în social media cu privire la instituția lor, de ce sunt utilizatorii de internet atât de neîncrezători în ceea ce privește împrumuturile, și cum se poate construi o campanie de publicitate eficientă pe feedback-urile primite de la grupul lor țintă.

Véleményárfolyam ábra a tanulmányból.
Studiu EN
Oare a fost dăunător pentru percepția brandului Intel vulnerabilitatea microprocesoarelor?

Citiți analiza noastră în care am cercetat feedback-ul utilizatorilor cu privire la vulnerabilitatea microprocesoarelor și în care comparăm datele obținute cu feedback-urile de CPU ale concurenței. Care este concurența despre care este vorba și care sunt diferențele, puteți afla dacă citiți analiza noastră scurtă.